Met mijn ogen dicht luister ik naar het getjilp van de vogels die af en aan vliegen. Soms worden de aangename melodieën verstoord door gekwaak van eenden of het schrille geluid van een boze gans. Ondanks dat de maand januari nog maar net afscheid heeft genomen kan ik even buiten zitten. Zonnestralen strelen mijn gezicht. Langzaam glijden mijn gedachten terug naar vroegere lentedagen🖊️

sophiedijkgraaff.nl/columns/60

Vanavond om 12 uur kunnen de flessen ontkurkt worden!

Gelukkig Nieuwjaar!

#Foksuk #NRC

Mensen met een positieve inborst, ik ben er dol op. Lieden die denken in kansen, de goede kant van de zaak inzien, niet klagen, maar dragen en ons en passant trakteren op positieve quotes waar meestal zo'n opgeheven duimpje bij staat. Ondanks dat ik ook bij mijn geboorte een roze bril kreeg meegeleverd, heb ik toch zo af en toe flink de pee in. Zoals René Gude, Denker des Vaderlands, eens zei: 'Het leven is een gedoetje.

sophiedijkgraaff.nl/columns/70

Show older
Mastodonners

Mastodonners is een Nederlandse Mastodon server, waarop u contact kunt maken met de community in Nederland en daar buiten, simpel en alleen door u als lid te registreren. Wordt lid en kom direct met anderen in contact!